NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

By walle logo uten ring

FRI frakt over 1200,-

FRI FRAKT OVER 800 KR

Våre kunder sier

Eg vil spesielt framsnakka kroppskrem med Romersk Kamille! Når du opnar den luktar den fantastisk, og når du prøver den på, er den om mogeleg, endå betre! Den er utruleg effektiv på tørrhud, men også god til vedlikehold av normalhud på vinterstid. At produktet berre inneheld kjende ingredienser er utruleg viktig og at det i hovudsak er laga av talg frå kyr som har tipp-topp dyrevelferd. Tommel opp for den beste hudkremen eg har komt over.
Anna
Oppdaget disse produktene litt tilfeldig da en nabo fortalte meg om magnesiumkremen. Sjekket ut siden på facebook og fant mange andre produkter jeg måtte sjekke ut. Er nå blitt fast bruker av magnesiumkremen og ansiktskremene. Ansikt med lavendel bruker jeg som nattkrem og den med sitrongress og rosmarin til dagkrem. Har også leppepomade i alle vesker.
Beate
Fantastiske produkter jeg er veldig glad for å ha funnet. Perfekt konsistens med behagelig lukt i koselige krukker, som gir akkurat den fuktigheten jeg har savnet i utallige produkter jeg har testet ut tidligere. Når de i tillegg er økologiske med få ingredienser, kan man vel ikke ønske seg mer.​
Monica
Ærlig solkrem er helt fantastisk! Veldig lite farge, ikke klissete, enkel og god å smøre på og lukter helt perfekt, ikke for mye ikke for lite! Første gang jeg har ikke har hatt et behov for å vaske solkrem av når dagen er over. Har ikke noen forbedringspunkter, superbra produkt! Det som er så godt og trygt med kremene fra Ærlig by Walle er at de er helt naturlige og man vet hva som er i de. Det er de eneste kremene jeg bruker på datteren min på halvannet år.
Hilde
Jeg har brukt Ærlig by Walles ansiktskrem (med sitrongress og rosmarin) og leppepomade (med peppermynte) i et drøyt år og er strålende fornøyd med både produktene og kundebehandlingen! I sommer brukte jeg også solkremen for første gang, som overgikk all forventning. Det jeg liker best med produktene er at de inneholder få og naturlige ingredienser som jeg vet hva er, at de dufter oppløftende og friskt, og at huden min næres av kvalitet. Anbefales på det varmeste!
Nadia
Anbefaler produktene til Ærlig by Walle på det varmeste. Etter 1 års forbruk kan jeg med hånden på hjertet si at produktene er prisgunstig og drøye i bruk. Min favoritt er magnesiumkremen som gir langvarig fuktighet gjennom dagen, jevner ut tonen og gjør huden min myk, frisk og fløyelsaktig. Creme de la creme.
Nina Beate
Jeg gikk fra å nysgjerrig teste, til å bli blodfan av Ærlig kremene veldig raskt! Har sensitiv kombinasjonshud som jeg alltid har strevd med å finne riktige produkter til, og var redd kremene var for rike for min hud. Tvert i mot! De trekker raskt inn og gjør huden mer silkemyk enn med noen annen krem jeg har brukt! Sliter aldri med "oljete" panne og nese lengre. Ringblomstsalven og solkremen har blitt nye favoritter! Bruker ringblomstsalve på alt fra solbrent hud til slitne øyne. Deilig og svalende, og reparerer tørr og sprukket hud over natta. Solkremen er alltid med i veska. Anbefaler på det varmeste!! Naturlig og helt enkelt, beste hudpleie jeg har brukt helt klart. Kremene har roet ned både uren hud og eksem for meg.
Guro
Jeg er utdannet hudsykepleier, og har tidligere jobbet på hudavdelingen på Haukeland universitetssykehus. Jeg velger kremene til Ærlig by Walle fordi dette er "rene" produkter, laget av ekte talg. Ansiktskremen er min favoritt og redning for en tørr vinterhud. Den er fet og god, trenger fort inn i huden. Kremen er tykk og gul, med en svak duft av lavendel. Til barna bruker jeg leppepomaden, fordi vinteren ofte byr på sprukne lepper og eksem.
Ingrid
Jeg elsker ansiktskremen med lavendel fra Ærlig by Walle. Den tilfører all den fukt jeg trenger i ansiktet, og huden holder på fukten gjennom hele dagen. Siden jeg var liten har jeg slitt med fuktighetsmangel i huden og atopisk eksem. I voksen alder har dette slått mer og mer ut i ansiktet. Jeg har tidligere fått voldsomme utbrudd rundt øyne og munn. Huden blir da veldig irritert, sår og rød. Med årene er jeg blitt veldig påpasselig med bruk av hydrokortisonkrem og da spesielt i ansiktet. Etter at jeg begynte å bruke Ærlig sin ansiktskrem har jeg ikke hatt utbrudd i ansiktet og den gjør underverker for huden Er blitt totalt avhengig av kremen. Anbefaler den virkelig!
Desiree
Jeg er virkelig fan av kremene til Ærlig by Walle. Deilig konsistens og lukt. Føles gode mot huden. Gleder meg til å prøve flere produkter.
Maja
Har prøvd mange ansiktskremer med talg, og dette er den beste! Perfekt konsistens, god og smøre på. God nok som vinterkrem på min tørre hud, men lett nok til å bruke ellers i året! God og mild lukt.
Lise
Endelig har jeg funnet en naturlig ansiktskrem som gir huden min nok fukt. Fantastisk konsistens og lukt. Og den roer faktisk ned rosaceaen min.
Eirin
Kan virkelig anbefale Ærlig by Walle, huden er silkemyk og samvittigheten for miljø og kropp er god i tråd med helt naturlige ingredienser. Har brukt både ansiktskrem og kroppskrem daglig siden første kjøp i desember.
Emma
Jeg er SÅ fornøyd med de milde og gode ansikts- og kroppskremene fra Ærlig by Walle. Konsistensen er helt perfekt og kremen trekker raskt inn i huden. Anbefales på det varmeste. 
Christine
Jeg har slitt med huden i ansiktet hele livet, fet/tørr/uren. Ansiktskremene fra Ærlig by Walle er de eneste som gir huden min nok fukt. Favoritten min er blitt sitrongress og rosmarin, den lukter så friskt og godt og føler den hjelper på urenheter. Jeg er blitt helt avhengig av å ha magnesiumkremen tilgjengelig på kvelden. Er helt fantastisk mot urolige bein. Har tidligere brukt sprayer og andre produkter som har svidd og tidvis gitt utslett på huden. Ærlig kremen er mild og god og gir huden fukt i tillegg.
Hilde
Handlekurv